SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Selçuk Geçer ürküten rakamları duyurdu: Şubat ayında enflasyon…

Selçuk Geçer ürküten rakamları duyurdu: Şubat ayında enflasyon…

25 Şubat 2022 Cuma - 12:39




Ekonomist Selçuk Geçer sosyal medya hesabı üzerinden şubat ayı gıda enflasyonu, açlık ve yoksulluk rakamlarını açıklarken imalı bir dolar paylaşımı yaptı





Türkiye ekonomisinin çok kötü yönetildiğini ve bu şartlar altında ekonominin çok daha kötüye gideceğini her fırsatta ve platformda duyurmaya çalışan Selçuk Geçer Türk-İş’in son gıda enflasyonunu , şubat ayı açlık ve yoksulluk sınırının geldiği son durumu ortaya koyarken imalı bir dolar göndermesi de geldi.

AÇIK VE YOKSULLUK SINIRI İNANILMAZ BOYUTLARA ULAŞTI

Ekonomist Selçuk Geçer Twitter’daki takipçilerine Türk-İş’in şubat ayı gıda enflasyonunu yüzde 66’dan fazla hesapladığını duyurdu. Geçer asgari ücretin 2022 yılında 4.250 TL olarak hesaplandığı Türkiye’de açlık sınırının 4.552 TL’ye çıktığını yoksulluk sınırının ise 15.139 TL’ye yükseldiğini de ifade etti. Geçer bu paylaşımının sonuna bir de imalı bir dolar yorumu yaptı. Geçer son paylaşımında “Türk-İş gıda enflasyonu Şubat'ta yüzde 66'yı aştı... Açlık sınırı 4 bin 552 yoksulluk sınırı 15 bin 139 lira oldu... Ama dolar yükselmiyor” diye yazdı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap