SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Selçuk Geçer: Türkiye'de skandal çok net bir şekilde patladı

Selçuk Geçer: Türkiye'de skandal çok net bir şekilde patladı

11 Nisan 2022 Pazartesi - 17:37




Ekonomist Selçuk Geçer Türkiye’de enflasyon ve işsizlikle ilgili skandalın patladığını ifade ederken “Artık herkes her şeyin farkında” diye konuştu.





Ekonomist Selçuk Geçer Halk TV’de Ayşenur Arslan’ın sunduğu Medya Mahallesi programına konuk oldu. Ekonomi piyasalarında yaşanan son gelişmeleri değerlendiren Selçuk Geçer Türkiye İşsizlik Kurumu’nun ( TÜİK) bugün açıkladığı işsizlik rakamlarını da değerlendirdi.

TÜİK Şubat ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı 2022 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre 178 bin kişi azalarak 3 milyon 579 bin kişi oldu.

TÜRKİYE'DE SKANDAL NET BİR ŞEKİLDE PATLADI

Ekonomist Selçuk Geçer de TÜİK’in açıkladığı bu verilerin gerçeği yansıtmadığı ifade ederken vatandaşın da artık bu gerçeği gördüğünü belirtti.

Selçuk Geçer Türkiye’de enflasyon ve işsizilkle ilgili skandalın patladığını ifade ederen “TÜİK’in açıkladığı işsizlik verileri gerçekçi değil. İnsanlar da artık bunun farkında etrafına baktığında herkes işsiz demeye başladı. Yani skandal patladı şuan Türkiye’de hem enflasyonla hem de işsizlikle ilgili skandal çok net bir şekilde patlamış durumda” diye konuştu


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap