SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Selçuk Geçer, Nurettin Nebati’nin gizli itirafını ortaya çıkardı!

Selçuk Geçer, Nurettin Nebati’nin gizli itirafını ortaya çıkardı!

15 Şubat 2022 Salı - 10:32




Selçuk Geçer, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin son açıklamalarının itiraf olduğunu ifade etti. Geçer bu itirafı Twitter’da ifşa etti.





Ekonomist Selçuk Geçer Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin katıldığı bir programda söylediği “Kendi kaynaklarımızdan borçlanacağız” cümlesinin bir itiraf olduğunu ifade etti.

Bakan Nebati geçtiğimiz hafta İngiltere’nin başkanti Londra’da yatırımcılarla bir araya gelerek Türkiye’nin yeni ekonomi modelini tanıtmıştı. Sunum sonrası yatırımcıların Türkiye’ye gelmesini umut eden AKParti ekonomi yönetimi istediğini alamadı. Bunun üzerine Bakan Nebati’nin son açıklamalarını masaya yatıran ekonomist Selçuk Geçer bakanın bir itraf yaptığını öne sürdü.

BAKAN NEBATİ İTİRAF ETTİ

Selçuk Geçer kendi sosyal medya sayfasından “Bakan Nebati, kendi kaynaklarımızdan borçlanacağız...” cümlesini deşifre ederken bunun anlamını Londra’dan eli boş dönüldüğünün ve vatandaştan para almaktan başka çarelerinin olmadığının itirafı olarak açıkladı.
Geçer söz konusu twitter paylaşımında “Bakan NEBATİ, kendi kaynaklarımızdan borçlanacağız...Türkçe meali: yabancılar para vermiyor, pamuk eller cebe ey ahali” diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap