SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Selçuk Geçer derin kriz tarihini açıkladı: Dolar 50 TL olacak

Selçuk Geçer derin kriz tarihini açıkladı: Dolar 50 TL olacak

17 Nisan 2022 Pazar - 09:35




Piyasalar Uzmanı Selçuk Geçer, yayınladığı Youtube kanalından yine dolar ve altınla ilgili dikkat çeken analiz yaptı.





Döviz kurunda yaşanan ani ataklar yatırımcıyı tedirgin ederken, al-sat yapmak isteyenler de altın için uygun zaman araştırmaya başladı. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer’in son zamanlarda yaptığı yüksek tahminlerle dikkat çekmeye başladı. Dolara ilişkin değerlendirmeler yapan Geçer’den yine yatırımcıyı korkutan açıklama geldi. Sosyal medya hesaplarından sürekli piyasalarla ilgili yorumlarda bulunan Geçer, doların kurdaki sıkışmasına ilişkin bomba bir iddiada bulundu.

SELÇUK GEÇER'DEN KRİZ UYARISI

Doları şu an saatli bombaya benzeten Geçer, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebatinin açıklamalarına ilişkin şunları kaydetti, "Türkiye Merkez Bankası (TCMB) galiba artık para basmaya başlayacak. Herkes dövizle işlem yapmaktan vazgeçerse Türkiye ekonomisi çöker. İhracatının yüzde 40 el koyarsanız ihracatçı Türkiye’ye gelmekten vazgeçer. Turizmde de Avrupa’da turist getirmeye başlayacaklar. Turizmde hedef şaşa cari acık sorunu ortaya çıkacak. İhracatçının gelirine el koyarsanız oradan döviz sıkışıklığı olacak bu da çok ciddi kur kriz ortaya çıkacak. Bunlar sakat işler. Bu sıkışıklığı gören yabancı korkar, yerli yabancıda dövize daha çok yüklenir. Sonbahar aylarında enflasyon tırmanışa geçen seneden beter oluruz. Bir bakarsınız döviz kuru 50 lira olmuş. Bunlar birkaç gün içinde olur. Faiz silahını da kullanamazsınız. Böylelikle Türkiye’yi büyük bir krizin içerisine koyarsınız"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap