SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Selçuk Geçer acı tabloyu paylaştı! Dolar kuru çok fena patladı

Selçuk Geçer acı tabloyu paylaştı! Dolar kuru çok fena patladı

04 Mart 2022 Cuma - 13:17




Ekonomist Selçuk Geçer Bloomberg HT’nin ekran görüntüsünü paylaşarak dolar kurunun 15.21 TL’ye kadar yükseldiğini ortaya koydu.





Merkez Bankası’nın zorla tutmaya çalıştığı 14 TL barajı yıkıldı. Ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun gün içerisinde 15.21 TL’ye çıktığı görüntüyü paylaştı.

Türkiye iç piyasasında yaşanan kriz ortamı ve kötü ekonomi yönetimi dolar kurunu yukarıya doğru taşırken bir de küresel piyasaları derinden etkileyecek Rusya – Ukraya savaşı patlak verdi. Türkiye’de zaten Merkez Bankası ve kamu bankalarının açığa döviz satışı yapmasıyla dolar kuru zorla tutulurken bir de çıkan küresel kriz Türkiye ekonomisini bitirme noktasına getirdi.

DOLAR GÜN İÇERİSİNDE 15.21 TL'Yİ GÖRDÜ

Merkez Bankası bir kale gibi savunduğu 14 TL barajı son gelen haber akışlarıyla beraber yıkıldı. Selçuk Geçer takipçileriyle bir ekran görüntüsü paylaşarak “dolar gün içinde 15.2180 en yüksek seviyesini gördü.” Notunu düştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap