SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi!

Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi!

20 Mart 2019 Çarşamba - 14:20




Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,"Yeni dönemde biz daha çok riskli, nöbeti olan, özellikli hizmetlerde ek ödemenin daha fazla olduğu performans sistemi üzerinde çalışıyoruz" dedi.





Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Afyonkarahisar'da  hemşirelerin 3600 ek gösterge ve sağlık çalışanlarına ek ödemeye ilişkin soruları yanıtladı.

Ek ödeme için çalışma yapıldığı müjdesini veren Bakan Koca,  "Bununla ilgili bir çalışma var. Sayın Cumhurbaşkanımız da ifade ettiler.  Özellikle seçim sonrası sonuçlandırmak üzere bir çalışma olduğunu  söyleyebilirim" diye konuştu. 

Sağlık çalışanlarına ek ödemeyle ilgili soruya ilişkin Bakan Koca, şunları söyledi: 

"Bugüne kadar ek ödeme yani performans dediğimiz sistem, bir dönem  hasta yoğunluğunun daha çok olduğu ve geçmişte o ihtiyaca yönelik yapılan bir  düzenlemeydi. Yeni dönemde biz daha çok riskli, nöbeti olan, özellikli  hizmetlerde ek ödemenin daha fazla olduğu ve özellikle de hasta memnuniyetini  mutlak hedefleyen bir performans sistemi üzerinde çalışıyoruz.Önümüzdeki aylar bu konuyla ilgili daha detaylı bilgi vermiş  olacağız.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap