SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Sağlık Bakanlığı personel alıyor

Sağlık Bakanlığı personel alıyor

30 Nisan 2019 Salı - 13:23




Sağlık Bakanlığı 24 sözleşmeli bilişim personeli alıyor





Sağlık Bakanlığı bilgi sistemleri genel müdürlüğü ilan açtı. İlana göre sözlü ve uygulamalı mülakat sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 24 sözleşmeli bilişim personeli alınıyor.
 
Başvuracak adayların yapması gerekenler; İlandaki özgeçmiş formunu doldurmak gerekiyor.
KPSSP3 Puanı: 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında alınan KPSSP3 puanını gösteren belge istenilmektedir. Belge ÖSYM sisteminden (https://sonuc.osym.gov.tr) alınmalı ve belgenin altında “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” bulunmalı. Kontrol kodu bulunmayan belgeler geçersiz sayılacak.
 



YDS Puanı: 2014 yılından itibaren (2014 yılı dahil) yapılan İngilizce dilinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen YDS dengi puanı gösteren belge isteniliyor. Belge üzerinde doğrulama kodu bulunmalı. Denklik puanları hesaplanırken ÖSYM web sayfasında yer alan güncel Yabancı Dil Sınavları Eşdeğerlik Tablosu dikkate alınacak. Belirtilen yıllarda İngilizce yabancı dil puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecek.
 
Belirtilen yıllarda sınava girmeyen, KPSSP3 puanı olmayan ya da herhangi bir belge ibraz etmeyen adayın KPSSP3 puanı 70 (yetmiş) olarak değerlendirilecek.
 
SBSGM Sözleşmeli Bilişim Personeli duyurusu için tıklayınız.



 
SBSGM Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı için tıklayınız.
 
Ek-5 Başvuru İçin Gerekli Belgelerde Aranan Özellikler için tıklayınız.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap