SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Özgür Demirtaş'tan emekli maaşı tepkisi: "Ölmelerini mi bekliyoruz?"

Özgür Demirtaş'tan emekli maaşı tepkisi: "Ölmelerini mi bekliyoruz?"

09 Temmuz 2023 Pazar - 17:45




Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sürünsün mü bu insanlar? Ölmelerini mi bekliyoruz?" ifadelerini kullandı.





Emekli aylıklarına yapılacak zammı bekleyen vatandaşlar hüsrana uğradı. Zammın yüzde 25 dolayında açıklanmasıyla birlikte Prof. Dr. Özgür Demirtaş, duruma isyan etti. KDV ve birçok vergi kalemindeki artışları da değerlendiren Demirtaş kritik uyarılarda bulundu.

"ÖLMELERİNİ Mİ BEKLİYORUZ?"

Sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla emeklilere yapılan zammı eleştiren Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Sürünsün mü bu insanlar? Ölmelerini mi bekliyoruz?" ifadelerini kullandı. Gelen zamlar sonrası vicdanının sızladığını belirten Demirtaş, "Yetkililerden ricam, zamanında Türkiye için çalışan bu insanların haklarının yenmemesi." dedi.

"CİDDİ BİR EKONOMİK KRİZ VAR"

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, üst üste gelen vergi artışları hakkında da önemli bir uyarıda bulunarak, "Fakir fukara ve orta direk çok kötü etkilenecek." dedi.


Mynet'te yer alan habere göre; Ülkenin ikiye bölündüğünü belirten Demirtaş, "Ülkenin yarısı vergiler için OHH OLSUN diyor. Ülkenin diğer yarısı vergilere rağmen her şey ÇOK İYİ diyor. Çok ama çok ilginç bir ülkeyiz Lütfen ayrışmayalım. Ciddi bir ekonomik kriz var." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap