SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Özgür Demirtaş bedava et için adres verdi: Hemen başvurun!

Özgür Demirtaş bedava et için adres verdi: Hemen başvurun!

28 Mart 2022 Pazartesi - 10:14




Finans uzmanı Özgür Demirtaş Ramazan’da et alamayan vatandaşlara Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a müracaat etmelerini söylerken “Ekonominin E’sinden anlamamak böyle oluyor demek…" diye yazdı.





Özgür Demirtaş Demirtaş geçtiğimiz gün basında çıkan AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Sayan'ın ilginç et vaadiyle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Ramazan öncesinde kırmızı ete gelen zamlardan sonra daha da zor durumda kalan vatandaşa Savcı Sayan "Ramazan ayında evime et alamıyorum, alacak durumda değilim diyen her aileye günde 2 kilo et bizden" açıklamasında bulunmuştu.

HEMEN BU KİŞİYE BAŞVURUN ETLERİNİZİ ALIN

Savcı Sayan’ın bu çıkışını eleştiren Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş "Hemen bu kişiye başvurun. Etlerinizi alın. Vermezse neden yapamayacağın şeyi söyledin deyin. Ekonominin E’sinden anlamamak böyle oluyor demek…"  diye yazdı.

Sosyal medyada çok büyük bir etkinliğe sahip olan Özgür Demirtaş’ın bu paylaşıma çok sayıda yorum geldi. Gelen yorumların çoğunda kullanıcılar yaşadıkları hayat pahalılığına ve ekonomik krize dem vurdu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap