SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Otomobil alacaklara müjde!

Otomobil alacaklara müjde!

19 Mayıs 2016 Perşembe - 12:45




Otomobil ve hafif ticari araç pazarı, yılın ilk 4 ayında yüzde 4,33 küçülürken, satışlarını artırmaya çalışan firmalar, faizleri sıfırlayıp, fiyatlard





Alternatif ve avantajlı ödeme seçenekleri sunan mayıs kampanyalarında, 2 yılı aşan "sıfır faiz"li kredilerle 10 bin liraya yaklaşan fiyat indirimleri dikkati çekti. Türkiye Otomobil ve hafif ticari araç  pazarı, yılın ilk 4 ayında yüzde 4,33 küçülürken, satışlarını artırmaya çalışan  firmalar, faizleri sıfırlayıp, fiyatları indirdi. Avantajlı ve alternatif ödeme  seçenekleri sunan mayıs kampanyalarında, 2 yılı aşan "sıfır faiz"li kredilerle 10 bin liraya yaklaşan fiyat indirimleri öne çıktı. Türk otomotiv pazarında faaliyet gösteren bazı yerli  ve yabancı firmaların kampanyalarından derlediği bilgilere göre, ocak-nisan  dönemindeki daralmanın ardından, mayıs ayı kampanyalarında firmaların kıyasıya  rekabeti dikkati çekti. Avantajlı ve alternatif ödeme seçenekleri sunan mayıs kampanyalarında  "9 bin 460 liraya varan indirim", "25 aya varan sıfır faiz", "Kasko desteği",  "Yüzde 6'ya varan indirim", "4 yıl vadeli hasatta ödeme", "Yüzde 4'ü bulan peşin  alım indirimi", "530 liradan başlayan taksit", "3 bin liraya varan takas  indirimi" gibi fırsatlar yer alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap