SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Öğretmenlere büyük tuzak

Öğretmenlere büyük tuzak

05 Ekim 2015 Pazartesi - 10:03




Yaz tatili sürecinde öğretmenlerin kimlik bilgilerini ele geçiren iki çete üyesi, postacı kılığına giren polis tarafından yakalandı.





İstanbul'da yüzlerce öğretmen, bankalardan gelen kredi kartı borçlarıyla şaşkına döndü. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne başvuran çok sayıda öğretmen, kendi adlarına çıkartılan kredi kartlarıyla para çekildiği şikâyetinde bulundu.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Bankalardan öğretmenlerin adına sahte kredi kartı alıp vurgun yapan Erdem D. ve Gürkan P.'nin kimliği tespit edildi. Daha önceden de çok sayıda, sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından işlem gören Erdem D. ve Gürkan P. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÖĞRETMENLER RAHAT NEFES ALDI

İki çete üyesi, bir öğretmene ait kimlik bilgileriyle bankaya kredi kartı başvurusunda bulundu. Bunu öğrenen Siber Polisi postacı kılığında Erdem D. ve Gürkan P.'nin gösterdiği adrese gitti. Kredi kartını almaya hazırlanan iki zanlı suçüstü yakalandı. Çetenin çökertilmesiyle öğretmenler rahat bir nefes aldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap