SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Ne Bitcoin, ne Etherium, ne de Doge... Elon Musk'tan sürpriz hamle

Ne Bitcoin, ne Etherium, ne de Doge... Elon Musk'tan sürpriz hamle

16 Mayıs 2021 Pazar - 09:03




Attığı tweetler ile kripto para borsasını alt üst eden Tesla'nın kurucusu Elon Musk kendisine yöneltilen "sen neden kendi kripto paranı yapmıyorsun" sorusuna verdiği yanıtla gündeme oturdu.





Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, Twitter üzerinden bir kullanıcısının kendisine yönelttiği soruya açık uçlu bir yanıt vererek gündem oldu.

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Musk, “Teknik olarak istediğin her şeye imkan tanıyan ve altyapısal olarak da destek sağlayan bir kripto parayı neden sıfırdan yapmıyorsun” sorusuna çok samimi bir yanıt vererek dikkat çekti.

Geçen hafta içerisinde Bitcoin üretmek için çok fazla enerji harcandığını ve bunun da doğaya zarar verdiğini söyleyerek Bitcoin hisselerinin düşmesine sebep olan Musk, “Eğer Doge bunu yapamazsa ben yaparım. Sıfırdan yeni bir kripto para geliştirmek çok büyük bela” dedi.

Veri merkezi sağlayıcısı TRG, Bitcoin’in kripto para üretirken saatte 707 kilowatt enerji harcadığını aktarırken Dogecoin’in ise 0.12 kilowatt harcadığını duyurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap