SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Motorine indirim kesinleşti! Akaryakıt fiyatları değişti

Motorine indirim kesinleşti! Akaryakıt fiyatları değişti

25 Temmuz 2022 Pazartesi - 17:29




Motorin fiyatı için bu gece gelecek indirim miktarı kesinleşti. Akaryakıtta beklenen indirim haberi sürücüleri birazda olsa sevindirecek. Motorinin litre fiyatı bu gece değişiyor. İşte motorin fiyatı.





Brent petrol fiyatı dün yeniden 100 dolar seviyesinin altını görünce akaryakıtta indirim beklentisi oluşmuştu. Motorin fiyatı için indirim kesinleşti ama benzin fiyatı için herhangi bir indirim söz konusu olmadı. Motorine indirim var mı? Motorinin litre fiyatı ne kadar oldu? Motorine indirim ne kadar? soruları sıklaşırken motorin fiyatında indirim kesinleşti. İşte motorin fiyatı için gelen indirim miktarı…

Sektör kaynaklarına göre, akaryakıt fiyatlarında indirim miktarı kesinlik kazandı ve motorinin litre fiyatı için bu gece yarısından (26 Temmuz Salı) itibaren geçerli olmak üzere 92 kuruş indirim geldi.

Motorin fiyatı için gelen bu indirim akaryakıt pompa satış fiyatlarına doğrudan yansıyacak.

Motorinin litre fiyatı bu gece yarısı gelecek indirim ile birlikte İstanbul'da 24 lira 51 liraya düşecek. Ankara motorin fiyatı 24,62 TL’den satılacak. 

Benzin fiyatı için ise şu an indirim beklenmiyor. İstanbul benzin fiyatı 22 lira 72 kuruş iken Ankara benzin fiyatı 22,83 TL’den işlem görüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap