SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Motorine 96 kuruş, benzine 81 kuruş indirim geliyor

Motorine 96 kuruş, benzine 81 kuruş indirim geliyor

28 Şubat 2022 Pazartesi - 12:47




Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgalin ardından yükselişe geçen akaryakıt fiyatlarına indirim geleceği belirtildi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre bugün gece yarısından (salı günü) geçerli olmak üzere motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indirim gelecek.





Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlamasının ardından petrol fiyatlarının yükselişi akaryakıt fiyatlarındaki yükselişi de beraberinde getirdi.

AKARYAKITTA İNDİRİM BEKLENİYOR

Bu durumun güncel benzin fiyatları üzerinde etkisi 1,5 liranın üzerinde zam olurken; Sabah gazetesinin enerji piyasalarından edindiği bilgiye göre akaryakıtta indirimi haberi geldi.

MOTORİNE 96, BENZİNE 81 KURUŞ İNDİRİM GELECEK

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre pazartesi gece yarısından (Salı günü) geçerli olmak üzere motorine 96 kuruş, benzine ise 81 kuruş indirim gelecek.


İNDİRİMİN BİR KISMI ÖTV'YE GİDECEK

Motorindeki indirimin tamamı pompaya yansıyacak olup, benzinde devletin ÖTV alacağı bulunduğundan bir kısmı da ÖTV'ye gidecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap