SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Merakla takip edilen Dogecoin 7. sıraya geriledi

Merakla takip edilen Dogecoin 7. sıraya geriledi

24 Nisan 2021 Cumartesi - 11:55




Kripto para piyasasında dalgalanma devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan gelişmelerle aniden düşen Coinler toparlanmaya başlarken ani yükselişlerle en çok kazandıran coinler arasında yer alan Dogecoin 5. Sıradan 7.sıraya kadar geriledi.





Kripto para dünyasında hareketlilik sürüyor. İlk 10'daki kripto para birimlerinde sakin seyir sürerken son 24 saatte artışa geçtikleri görülüyor. Öte yandan 5. sıraya kadar çıkan şaka coin Dogecoin ise 7. sıraya geriledi.

BIDEN ETKİSİ

Kripto paralardaki düşüş ve dalgalı seyrin en büyük sebebinin ABD Başkanı Joe Biden'ın yeni vergi planı olduğu ifade ediliyor. Biden'ın açıkladığı plana göre sermaye yatırımlarından elde edilen gelirden alınacak vergi oranı neredeyse iki katına çıkarılacak olması kripto varlıklardan elde edilen kazançları da kapsıyor.

ŞAKA COIN DÜŞÜŞTE

Geçtiğimiz hafta kripto para piyasasında ilk 5'e yükselen kripto para birimi Dogecoin ise yaşanan çalkantılı dönemden etkilenenlerden. Dogecoin gerileyerek ilk 7'deki yerini aldı.

 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap