SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Memur-Sen'den hükümetin ikinci zam teklifine ilk tepki!

Memur-Sen'den hükümetin ikinci zam teklifine ilk tepki!

17 Ağustos 2023 Perşembe - 15:15




Hükümetin memur ve memur emeklileri için yaptığı ikinci zam teklifine tepki gösteren Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ''Gelen teklife baktığımızda, bir önceki tekliften 2 puan yukarı çıkarılması bizim anlaşılmadığımızı ifade ediyor. Bu açıdan hayretlerimi ifade ediyorum. '' dedi.





Memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarını kapsayan 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde süreç devam ediyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklileri için ikinci zam teklifini açıkladı. Buna göre, 2024'te ilk 6 ay için yüzde 15, ikinci 6 ay için yüzde 10 zam teklif edildi. 2025 zam teklifi ilk 6 ay için yüzde 6, ikinci 6 ay için yüzde 5 oldu.

MEMUR-SEN'DEN SERT TEPKİ

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Gelen teklife baktığımızda, bir önceki tekliften 2 puan yukarı çıkarılması bizim anlaşılmadığımızı ifade ediyor. Bu açıdan hayretlerimi ifade ediyorum. Bu teklifler ciddi rakamlar olmak üzere yeniden getirilmeli. Refah payı görmezden gelinmemeli." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap