SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Maliye Bakanlığı, dolandırıcılığa karşı uyardı!

Maliye Bakanlığı, dolandırıcılığa karşı uyardı!

20 Mart 2017 Pazartesi - 11:03




Maliye Bakanlığı, vatandaşları Mali Suçları Araştırma Kurulu'nun (MASAK) ismini kullanarak dolandırıcılık girişiminde bulunanlara karşı uyardı.





Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, dolandırıcıların vatandaşları telefonla arayarak, MASAK incelemesinde isimlerinin geçtiğinin söylendiğine dikkat çekti.

SAVCILIKLARA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNABİLİR

Bakanlık bu kişilerin, aradıkları vatandaşlardan MASAK'taki işlerini çözebilecekleri vaatleri ile para istedikleri; ayrıca bazı kişilerin de kendilerini MASAK elemanı olarak tanıtıp, vatandaşlardan para sızdırmaya çalıştığı duyumlarının ulaştığı belirledi ve "Dolandırıcılık amacı ile yapıldığı anlaşılan bu tür girişimlere, vatandaşlarımızın hiçbir şekilde itibar etmemeleri gerekir. Öte yandan, bu şekilde talepte bulunulduğu durumlarda Bakanlığımıza bilgi verilmesi halinde yetkili makamlar nezdinde gerekli işlemler Bakanlığımız tarafından yapılacaktır. Ayrıca, vatandaşlarımız bu tür durumlar ile karşılaşmaları halinde, yetkili emniyet makamlarına ya da Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunabilir." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap