SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Kripto para takipçilerine büyük şok: Bitcoin dibinde dibini görecek

Kripto para takipçilerine büyük şok: Bitcoin dibinde dibini görecek

11 Temmuz 2022 Pazartesi - 13:25




Kripto para takipçilerine büyük şok: Bitcoin dibinde dibini görecek Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin gibi dolandırıcılık vakalarıyla gündeme gelen kripto paralarda büyük çöküş sürüyor. Bloomberg anketine göre Bitcoin 10 bin doların altını görecek.





Diyanet İşleri Başkanlığının “caiz değil” fetvası verdiği kripto paralar, Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin gibi kripto para borsalarında yaşanan dolandırıcılıklara gündeme gelmişti. Birçok kişinin parasını kaptırdığı ve zaman zaman intihar olaylarının yaşandığı kripto paralarda düşüş devam ediyor. 

En çok rağbet gören kripto paraların başında gelen  Bitcoin (BTC), 18 bin doların altını görerek tarihi çöküş yaşamıştı. 

ABD merkezli yayın kuruluşu Bloomberg'in Wall Street yatırımcılarıyla yaptığı ankete göre Bitcoin’in 10 bin doların altını görecek.

Ankete katılanların yarısından fazlası Bitcoin'in düşmesinin yükselmesinden daha muhtemel olduğunu belirtti.

Söz konusu ankete katılan 950 yatırımcının yüzde 60'ı Bitcoin'in değerinin yaklaşık yarısını kaybederek 10 bin dolara düşmesinin, 30 bin dolara çıkmasından daha olası olduğunu ifade etti.


Katılımcıların yüzde 40'ı ise kripto para biriminin değerinin artacağını düşünüyor.

Bununla birlikte katılımcıların yaklaşık yüzde 28'i kripto piyasasının gelecek vaat ettiğine güven duyduğunu belirtirken yüzde 20'si de bu varlıkların değersiz olduğu görüşünde.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
ABD

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap