SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Kripto para borsası Binance'te istifa depremi

Kripto para borsası Binance'te istifa depremi

08 Ağustos 2021 Pazar - 11:48




Küresel kripto para borsası Binance'te flaş gelişmeler bitmiyor.





Binance'in ABD CEO'su Brian Brooks, istifa ettiğini duyurdu. Brian Brooks, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "@BinanceUS CEO'luğundan istifa ettiğimi hepinizin bilmesini istiyorum. Meslektaşlarıma başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.  

Binance'in kurucusu Changpeng Zhao ise Twitter üzerinden istifaya ilişkin şunları yazdı: "Brian'ın BinanceUS için yaptığı çalışma paha biçilmezdi ve onun kripto endüstrisinin büyümesinin ayrılmaz bir parçası olmaya devam edeceğini umuyoruz.” 
 
BİRÇOK ÜLKEDE İŞLEM YAPILMIŞTI 
 
İngiltere'nin finansal gözlemcisi, Binance'in ülkede düzenlenmiş faaliyetler yürütmesini yasakladı. Japonya'nın düzenleyicisi, Binance'in orada yasadışı bir şekilde faaliyet gösterdiğini açıklamıştı.   
 
Bloomberg News, ABD'de Binance'in Adalet Bakanlığı, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu ve vergi makamları tarafından da araştırıldığını bildirdi. 
 
Küresel çapta gözlemciler, kripto para birimlerindeki patlamanın kara para aklamaya yardımcı olduğundan ve sistemik riskleri artırdığından da endişe duyuyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap