SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Kayıp kaçakta önemli gelişme

Kayıp kaçakta önemli gelişme

01 Haziran 2016 Çarşamba - 16:19




AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Elektrik Piyasası Kanunu Teklifi'ne ilişkin yapılan düzenlemelerin yanlış anlaşıldığını belirtti.





 Özkan, "Herkes kendi borcunu ödeyecek, kimse kimsenin borcunu ödemeyecek. Bu bağlamda öyle bir çalışma yapıldı. Bu da bugün yarın genel kurula gelecek. Kayıp kaçakla ilgili ciddi çalışmalar yapıyoruz'' dedi

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, TBMM Genel  Kurulunda ele alınacak Elektrik Piyasası Kanunu Teklifi'ne ilişkin "Herkes kendi  borcunu ödeyecek, kimse kimsenin borcunu ödemeyecek. Bu bağlamda öyle bir çalışma  yapıldı." dedi.

Özkan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, ahiliğin, millet  olmanın tüm özelliklerini içinde barındıran, Türk milletine has sosyoekonomik bir  düzen olduğunu bildirdi.Ahiliğin yaklaşık bin yıla yakın süregelen bir gelenek olduğuna  değinen Özkan, ahiliğin, toplumda yaşayan her kesimi kaynaştıran, bütünleştiren  ve millet olma bilincini tüm toplumlara yayan bir sistemin adı olduğunu  anımsattı.

Özkan, esnafın, güvenin, kardeşliğin, birliğin ve ekonominin temel  taşı olduğunu ifade ederek, ahiliğin kelime olarak, kardeşlik, eli açıklık, konuk  severlik ve yiğitlik anlamına geldiğine dikkati çekti.

Türklere özgü bir kurum olan ahiliğin, zamanında, yozlaşmış,  parçalanmış, kimliğini kaybetmiş, fakirleşmiş Anadolu Türk boylarına birlik,  kardeşlik ve hoşgörü esasına dayalı iş ve meslek anlayışı getirdiğini belirten  Özkan, "Günümüzde var olma mücadelesi veren esnaf ve sanatkarlarımız, tüccarımız,  ahilik anlayışı içerisinde birlik berberlik ilkesiyle ülkesinin, devletinin  yanındadır. Biz AK Parti hükümetleri olarak esnaf ve sanatkarlarımızın yanında  olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.


 

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap