SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > İslam Memiş’ten flaş çağrı: Kim alıyor, kim satıyor soruşturulsun

İslam Memiş’ten flaş çağrı: Kim alıyor, kim satıyor soruşturulsun

14 Aralık 2021 Salı - 15:59




En hareketli günleri yaşayan dolar kuru için İslam Memiş'ten dikkat çeken çağrı geldi. Memiş, “Mesai saatlerinde döviz kurlarının yükselmesi, mesaiden sonra gerilemesi ne anlama geliyor?" diye sordu.





Dolar kuru dün itibariyle 14 TL’yi geçerek 14,75’e kadar çıktı. Dolar kurunda yaşanan yükselişler sonrası Merkez Bankası dördüncü kez dolar satışı yapmak suretiyle piyasalara müdahalede bulundu. Dolar kuru hareketleriyle ilgili olarak Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten dikkat çeken bir çağrı geldi.

Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulunan İslam Memiş, piyasalarda yaşanan dolar kuru hareketleriyle ilgili çağrı yaptı. İslam Memiş, “Mesai saatlerinde döviz kurlarının yükselmesi, mesaiden sonra gerilemesi ne anlama geliyor? Kim alıyor, kim satıyor? Bu konu hakkında soruşturma açılması gerekiyor. Milletin alın terini koruyacak?” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap