SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > ''İmar barışı'' başvuru süresi uzayacak mı ?

''İmar barışı'' başvuru süresi uzayacak mı ?

25 Aralık 2018 Salı - 10:37




31 Aralık’ta sona erecek olan imar barışı başvurularında yeni uzatma gündemde.





TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda torba teklif görüşmeleri sırasında AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş milletvekillerinin süre uzatımıyla ilgili sorularına “Uzatılacak diye biliyorum ama teyit etmeye çalışıyorum” dedi. 

Hürriyet'ten Hacer Boyacıoğlu'nun haberine göre, imar barışı uygulamasını Boğaz bölgesinde genişleten maddeyi de içeren torba teklif dün komisyonda görüşüldü. Teklifteki imar barışı düzenlemesini anlatan Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Bilgiç, maddenin Beykoz’u içerdiğini belirtti. Bilgiç, “Daha önce Beykoz’un koordinatları gelmediği için, imar barışından bu bölümü çıkarmıştık. Sarıyer’de ne yapıldıysa burada yapılan o. Başka bir şey yok” dedi.

"TAKSİTLENDİRME İÇİN DE ÇALIŞILIYOR"

 

MHP’li Mustafa Kalaycı ise, imar barışı uygulamasında taksitlendirme yapılıp yapılmayacağını sordu. Muş bu soruya da, “Bakanlık bu konuda çalışıyor diye biliyorum” yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap