SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Hazineyi rahatlatacak para bulundu mu? 55 milyar dolar geliyor iddiası

Hazineyi rahatlatacak para bulundu mu? 55 milyar dolar geliyor iddiası

17 Temmuz 2022 Pazar - 16:13




Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşçu kişisel Twitter hesabından Turgut Özal'ın Baş Danışmanı Can Pulak'ın dikkat çekici bir iddiasını paylaştı.





Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu sosyal medya platformu Twitter üzerinden son derece dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanı Can Pulak'ın internet sitesinde vermiş olduğu bilgiyi Twitter hesabından takipçileriyle paylaşan Babuşçu, şu ifadeleri kullandı: 

Can Pulak (8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanı) internet sitesinde şöyle yazdı: "Olumsuz haberlerden sonra, bir de piyasaları geçici olarak rahatlatacak haber vereyim sizlere. Sabah yürüyüşü yaptığım çok önemli ve değerli bir dostum, birkaç güne kadar 55 milyar $'ın

Hazineye gireceğini fısıldadı. Kim olduğunu sormayın, çok yetkili ve önemli bir dostum. Paranın 20 milyarı Suudi’lerden, 15 milyarı Katar’dan, 10 milyarı BAE'den, 10 milyarı da Rusya’dan geliyormuş. Haydi hayırlısı, karşılığında ne vereceğiz, yine neyimizi satacağız bilemiyorum"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap