SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa mı etti?

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa mı etti?

01 Kasım 2021 Pazartesi - 18:50




Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan sessizliğini korurken yerine geleceği konuşulan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati yine açıklamalarda bulundu.





Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın son dönemde ekonomide alınan kararlardan rahatsız olduğu ve kendisine haber verilmemesine tepkili olduğu Ankara kulislerinde konuşuluyordu. Uzun süredir sessizliğini koruyan ve açıklama yapmayan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın yerine geçtiğimiz günlerde gizli bir şekilde Berat Albayrak ile görüşen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati'nin geçeceği konuşuluyordu. 

AK PARTİ İSTANBUL TEŞKİLATI NEBATİ'Yİ PROGRAMA ÇAĞIRDI

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlendiği "Ekonomi Buluşmaları" programında konuşan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, ""Onlar ağlayarak zengin oluyor. Biz ülkemizle, bayrağımızla, vatanımızla övünerek ülkenin zenginliğinden, refahından mutluluk duyuyoruz. Aramızdaki fark bu. Onlar ağlamaya, affedersiniz zırlamaya devam etsinler. Biz de bu işin onurunu yaşayalım” açıklamasında bulundu.

ELVAN SUSUYOR, NEBATİ KONUŞUYOR

Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın iddiaları doğrular şekilde sessizliği sürerken Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati'nin sürekli açıklamalarda bulunması dikkatlerden kaçmadı. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap