SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Gram altın için 3 kademeli uyarı!

Gram altın için 3 kademeli uyarı!

02 Mart 2024 Cumartesi - 13:37




Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı olanlar için önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, 3 kademeli "gram altında rekor" uyarısında da bulundu.





Finans analisti İslam Memiş, "Mart ayında bizi neler bekliyor?" başlıklı piyasa değerlendirmesinde gram altın, borsa, dolar, euro ve gümüş tahminlerini takipçileri ile paylaştı. İslam Memiş, gram altınla ilgili üzecek bir tahminde bulundu.

"Bütün piyasalarda trend yukarı. Borsada, döviz kurlarında yükselişler var. Altın ve gümüşte, kripto paralarda rekorlar gördük. Para piyasalarında yatırımcılar nasıl karar vermeli?" diyen Memiş, "Borsa İstanbul 9204 puanda. Yüzde 1.5'luk primle günü tamamlıyor. Borsa tarafında destek seviyeleri ile alakalı beklentim devam ediyor. 9000 üzerinde tutunma çabasını sürdürüyor. Acaba kısa vadede 10 bin test edilip aşağıya mı gelecek yoksa 10 bini yaz aylarına mı bırakacak belirsizlik var. Kişisel öngörüm ise 8700, 8400 seviyelerinin görüleceği yönünde. Borsaya ilk kez giriş yapacaklar ise bu alanlarla düşüncesinin göz önünde bulundursun. Borsada 12 bin puan, devamında 15 bin puanı bekliyoruz. Bunda değişiklik yok. Düşüş beklentim hala devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap