SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Gram altın coştu! İslam Memiş'ten gram altın fiyatında kırmızı çizgi

Gram altın coştu! İslam Memiş'ten gram altın fiyatında kırmızı çizgi

25 Mayıs 2022 Çarşamba - 11:10




Gram altın fiyatı son yükselişle beraber iyice coştu. İslam Memiş altın yorumu ile gram altın fiyatında kırmızı çizgi dediği rakamı verdi. İslam Memiş, altın fiyatları için dikkat uyarısında bulundu..





Altın fiyatları için uzman isimlerden yeni yorumlar gelmeye devam ediyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş yükselen gram altın fiyatı ve dolar kuru karşısında kırmızı çizgi dediği kritik rakamları paylaştı. Gram altın fiyatları 972 TL seviyesinde iken dolar kuru ise 16,28 TL bandında işlem görüyor. Gram altın ne olur diye yatırımcı sorularını sıklaştırırken İslam Memiş’ten gram altın fiyatı için kırmızı çizgi uyarısı geldi.

GRAM ALTIN NE OLUR? İŞTE GRAM ALTIN FİYATINDA KIRMIZI ÇİZGİ

Altın ve dolar kuru yorumu yapan İslam Memiş sosyal medya platformu Twitter hesabından dolar kuru ve gram altın fiyatı için kırmızı çizgi rakamlarını paylaştı. “Dikkat etmek gerek” uyarısında bulunan İslam Memiş, “Piyasanın kırmızı çizgisi 16,40. Gramda 980. Nisan’da belirlemiş olduğumuz sürece ramak kaldı. Yarın TCMB faiz kararı var.” dedi.

İSLAM MEMİŞ: ALTIN İÇİN SATIŞ BEKLİYORUM, DOLAR TEHLİKELİ

Altın fiyatları için yorumunu sürdüren finans uzmanı İslam Memiş, “Altın ve gümüşün ons fiyatında kısa vade için kar satışları bekliyorum. Dolar ise tehlikeli sularda artık. Elinde dövizi olanın parite işlemi ile ons’lardaki fırsata çevirebilir. TL bazında da olabilir ancak ben parite ile işlemin daha koruyucu olduğunu düşünen biriyim.” ifadelerini kullandı.


ONS ALTIN FİYATLARIN POZİTİF SEVİYE

Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ONS altın fiyatı için tekrar satış gelebileceğini belirterek, 1830 dolar seviyesinin üzerini pozitif göreceğini açıkladı. 

ONS altın fiyatı dünkü işlemlerde 1849 – 1869 aralığında hareket etti. Güne 1853 dolardan başladı. Anadolu Yatırım altın yorumuna göre, kısa vadede yukarı yönde tepkinin devam etmesini bekleniyor. ONS altın fiyatında, 1865 doların üzerine yerleşilmesi halinde 1880 - 1900 sıralı hedef seviyeler olarak izlenebilir.

IKON Menkul gram altın yorumu ise şöyle: Dolar Endeksinin değer kaybetmesi sonrası yükselişe geçen Ons Altın’ın ve TL’deki değer kayıplarının etkisiyle GAUTRY’de 968 direncine kadar yükselişler oldu. Bu sevinin geçilmesi ve üzeri fiyatlamada 996 ve 1058 direnç olarak izlenebilir. Geri çekilmelerde ise 937 ve 922.50 destek oluşturabilir.

Destekler: 937-922.50-903


Dirençler: 968-996-1058

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap