SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Fındık için lisanslı depoculuk

Fındık için lisanslı depoculuk

08 Mayıs 2015 Cuma - 17:52




Fiskobirlik yönetimini makamında kabul eden GTB GTB Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, “Fiskobirlik sektörün lokomotif kuruluşudur” dedi.





Fiskobirlik Yönetimi Giresun Ticaret Borsası(GTB)’nı ziyaret etti.  1 Mayıs Cuma günü Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin katılımlarıyla gerçekleştirilen Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa Projesi Temel Atma törenine katılamayan FKB Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve FKB Yönetim Kurulu Üyeleri, projenin çok önemli olduğunu, fındık sektörünün gelişimi ve istikrarı için olumlu bir yapı olacağı ve projenin bitiminden sonraki süreçte yoğun destek vereceklerini açıkladılar. GTB Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu ise, “Fiskobirlik'in yeni yatırımlarının ve vizyonunun geliştiği çok açık görülmektedir. Fiskobirlik sektörün lokomotif kuruluşudur” dedi. Yanıkoğlu, Projenin daha fazla tanıtılması için GTB ve FKB'nin beraber köy toplantıları yapması gerektiğini bunun için ortak çalışmalar yapılarak sektörün içinde bulunan çiftçilere lisanslı depoculuğun çalışma prensibinin aktarılması gerektiğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap