SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Fındık fiyatında korkulan oldu! Serbest piyasa fındık fiyatları 05.10.2023

Fındık fiyatında korkulan oldu! Serbest piyasa fındık fiyatları 05.10.2023

05 Ekim 2023 Perşembe - 13:54




Fındık fiyatı karşısında bi'çare arayan üretici TMO'dan umduğunu bulamazken serbest piyasa fındık fiyatları da biraz geri çekildi. İşte Samsun Trabzon Ordu serbest piyasa fındık fiyatları 05.10.2023





Serbest piyasa fındık fiyatları karıştı. Bu hafta fındık fiyatı biraz gerilerken hasadını tamamlayan üreticiyi satış telaşı sardı. Ordu serbest piyasa fındık fiyatları için umutlu olan üretici günlük olarak fındık fiyatı ne kadar? diye araştırmalarını sürdürüyor. İşte serbest piyasa fındık fiyatları son durumu…

BUGÜN FINDIK FİYATI NE KADAR? (05.10.2023)

Fındıkta hasatın sonuna gelirken çiftçi elindeki fındığı iyi fiyattan satmak için bugün fındık ne kadar? diye sürekli araştırmasını sürdürüyor. Ordu serbest piyasa fındık fiyatları da geçtiğimiz haftalara oranlar biraz geriden hareket etse de yine de üreticiyi bir nebze TMO fındık fiyatı karşısında rahatlatıyor.

SERBEST PİYASA FINDIK FİYATLARI

Ordu’da bugün 5 Ekim 2023 Perşembe günü 50 randıman serbest piyasa fındık fiyatları brüt 92 TL’den alınıyor. Dün ise fındık fiyatı 90-93 TL’de işlem görüyor. İlçelerde fındık fiyatları sahil kesimine göre tüccarlarda daha yüksel olabiliyor.


TRABZON, SAMSUN, ORDU FINDIK FİYATI

Serbest piyasada randımana göre fındık fiyatları 105 TL’yi geçebiliyor.

Trabzon’da serbest piyasa fındık fiyatları 92,50 TL’den işlem görüyor.

Samsum serbest piyasada fındık fiyatları 110 lira seviyesini gördükten sonra düşmeye başladı.

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap