SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > FED'den 2021 yılı için kritik açıklama

FED'den 2021 yılı için kritik açıklama

14 Ocak 2021 Perşembe - 11:07




ABD Merkez Bankası'nın Bej Kitap (Beige Book) adı verilen toplantı tutanaklarında, ekonomide 2021 yılına ilişkin iyimserliğin, korona virüs vakalarında yaşanan son artışlara bağlı olarak azaldığına dikkat çekildi. Kaynak: Fed'den 2021 yılı için kritik açıklama





ABD Merkez Bankası'nın Bej Kitap (Beige Book) adı verilen toplantı tutanaklarında, dünya çapında arta korona virüs vakaların kısa vadeli iş koşullarına ilişkin çıkarımlar üzerinde de olumsuzluklar oluştuğu belirtilen Bej Kitap'ta, buna karşılık, ABD genelinde birçok Fed bölgesinde ekonomik aktivitenin ılımlı geliştiğine de işaret edildi.

Buna göre, yalnızca iki bölgede küçük gelişme ya da hiç gelişme olmadığı bildirilirken, iki bölgeden gelen raporlarda ise ekonomik aktivitenin daha da kötüleştiği belirtildi.

 Bej Kitap'ta, bölgelerin çoğunluğunda, toparlanma henüz tamamlanmamış ve gelişmenin de yavaş olmasına karşın istihdamın yükseldiğine ilişkin bilgi gelmesine karşın, artan sayıda bölgeden ise istihdam düzeylerinde düşüşlerden söz edildiği vurgulandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap