SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > EYT ne zaman çıkacak diyen EYT'liler işte en yeni tarih!

EYT ne zaman çıkacak diyen EYT'liler işte en yeni tarih!

04 Temmuz 2022 Pazartesi - 16:56




EYT ne zaman çıkacak diye arayış içerisinde olan emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili en yeni açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Peki, EYT çıkıyor mu? İşte tarih.





EYT’liler çok yakından ilgilendiren yeni bir açıklama daha yapıldı. emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili açıklamayı konunun muhatabı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Peki, EYT düzenlemesi çıkacak mı? EYT ne zaman çıkacak?

HERKES BUNU MERAK EDİYOR: EYT  NE ZAMAN ÇIKACAK?

24 TV’ canlı yayınına katılan Vedat Bilgin, EYT hakkında en yeni açıklamada bulundu. EYT meselesini değerlendiren Bakan Bilgin, “EYT meselesi masamızda. Türkiye'nin emekçileri endişe etmesinler.” dedi.

BİLGİN'DEN EYT NE ZAMAN ÇIKIYOR SORUNA YENİ CEVAP

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, EYT ne zaman çıkacak konusunda ise net bir tarih vermese de yıl sonunu işaret etti.


EYT için çalıştıklarını vurgulayan Bakan Bilgin, “Türkiye'nin her bir sorunu önümüzde çözülmesi gereken bir dosya olarak duruyor. Bu yılın sonuna kadar bu yolda önümüzde olan bütün dosyaları çözeceğiz. Alternatif çözüm önerilerine çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap