SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Erdoğan'ın doktoru eski AKP'li vekilden bomba: Bu doğru mu Nebati?

Erdoğan'ın doktoru eski AKP'li vekilden bomba: Bu doğru mu Nebati?

20 Mayıs 2022 Cuma - 13:25




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doktorluğunu da yapmış AK Parti eski milletvekili Turhan Çömez’den Türkiye’nin altın rezervleriyle ilgili Bakan Nebati’yi terletecek bir soru geldi.





Erdoğan'ın eski doktoru olmasıyla da tanınan ve 22. Dönem AKP Balıkesir eski Milletvekilliğiyle Meclis’te bulunmuş Op. Dr. Turhan Çömez, sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Son aylarda AK Parti iktidarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptığı sert muhalif açıklamalarla gündem olan Turhan Çömez’in bu seferki hedefinde Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati vardı. Turhan Çömez Türkiye’nin altın rezervleriyle ilgili kamuoyunda dolan iddiaları Bakan Nebati’ye sordu.

BU DOĞRU OLABİLİR Mİ NEBATİ?

Çömez, Twitter ‘da yaptığı bir paylaşımla AK Parti iktidarının İngiltere’de Türkiye adına tutulan 450 ton altının 400 tonunun satılarak dolar kurunu tutmaya çalıştığının ve vatandaşların altınlarının bu nedenle finansal sisteme dahil edilmek istendiği, iddialarının Londra’da konuşulduğunu belirtti. Çömez bu iddiaları muhatabına “Bu doğru olabilir mi Nebati?” diye sordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap