SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Enerji Bakanı açıkladı: Elektrikte yeni tarife geliyor !

Enerji Bakanı açıkladı: Elektrikte yeni tarife geliyor !

20 Aralık 2019 Cuma - 12:25




Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, elektriği yenilebilir kaynaklardan kullanmak isteyen tüketicler için yeni bir tarife modeli üzerinde çalıştıklarını açıkladı.





Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı elektrikte tüketiciye yeni bir tarife getirilmesi için çalışmalara başlandığını açıkladı.

İstanbul'daki 10.IICEC Konferansı'nda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, tüketicilerin artık evlerinde kullandığı elektriği yenilenebilir enerji kaynaklarından seçebileceklerini belirtti. Hürriyet'ten Emre Eser'in haberine göre, Bakan Dönmez, "Buradan sizlere bir çalışmamızla ilgili de bilgi vermek istiyorum. “Ben elektriğimi tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen elektrikten kullanmak istiyorum” diyen tüketicilerimiz için yeni bir tarife modeli çalışmasını başlattık. Bu tarifeyle vatandaşlarımız istedikleri takdirde sadece yenilenebilir enerji tüketebilecek" diye konuştu.

Sektör kaynakları bu tarifenin normal tarifeye göre daha pahalı olacağını belirtiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap