SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Emekliye müjde!

Emekliye müjde!

01 Mart 2017 Çarşamba - 09:11




Emeklilerin yüzünü güldüren promosyon haberinde sıcak bir gelişme yaşandı. SGK ile anlaşma imzalayan bir banka ödemeleri yüzde 10 zamlı yapacak.





11.5 milyon emeklinin banka promosyonu almak için beklediği tarih geldi çattı. Promosyon ödeme Mart ayı ayı itibariyle başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu ile protokol imzalayan 15 banka ve PTT, "Maaşımı 3 yıl sizden alacağım" sözünü veren emeklilere, maaşına göre 300, 375 ve 450 lira promosyon ödenecek. Ödemeler, TC kimlik numarasının son rakamına göre yapılacak. Bu ödemelerle ilgili bir bankanın sürpriz yaparak yüzde 10 daha fazla promosyon ödeyeceği öğrenildi.

EMEKLİYE YÜZDE 10 FAZLA ÖDEME

Konuyla ilgili açıklama yapan SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı, bir bankanın verilen rakamların yüzde 10'u üzerinde ödeme yapmayı planladığını söylerken, "Şimdi isimlerini vermek istemiyor. Böyle bir planları var ve kendileri açıklayacaklar. Bu promosyonla toplam 4,6 milyar lira ödeme yapılacak. Kim daha fazla ödeme yaparsa emeklilerimiz onları tercih edecek. 3 yıl sonra daha iyi bir promosyon çalışmamız olacak" dedi.

ÖDEMELER BAŞLADI

Bağlı, promosyon kullanacak 11 milyon 384 bin emeklinin söz konusu olduğunu söylerken, "Ziraat Bankası, Halkbank ve PTT'nin açıkladığı ödeme takvimlerine göre; TC kimlik numarasının son hanesi 0-2 olanlar Mart'ta, 4-6 olanlar Nisan'da, 8 olanlar Mayıs'ta ödemelerini alacak. Bazı bankalar ödemesini yapmaya başladı" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap