SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Efsanevi Balina: Dogecoin ve Litecoin Aldım!

Efsanevi Balina: Dogecoin ve Litecoin Aldım!

02 Mayıs 2021 Pazar - 13:31




Popüler Bitcoin ve kripto borsası BitMEX’te üst düzey bir trader olarak takipçi kitlesini oluşturan kripto stratejisti Angelo, Dogecoin (DOGE) ve Litecoin (LTC) biriktirdiğini söylüyor. Başarılı trader, 2 altcoin projesine yönelik tahminlerini de paylaşıyor.





Yeni analizinde piyasada “Angelo” olarak bilinen usta trader 232.700 takipçilesine, Dogecoin (DOGE) biriktirdiğini söylüyor. Ayrıca Angelo, altcoin fiyatı için hedefinin 1 dolar olduğunu da ekliyor. Angelo konuya yönelik şunları söylüyor:
Resmi olarak DOGE torba tutucuyum. Hedef: 1 dolar… Tasfiye Fiyatı: 0 dolar… Oyun planı: 1 takasta geri dönün.
Tweet’lerine göre Angelo, Dogecoin holdinglerinde 8,28 milyon doların üzerinde düşüş yaşadı. Ancak analist, kağıt kaybının gerçekten bir endişe kaynağı olmadığını söylüyor. Angelo konuya yönelik şunları söylüyor:

Hiç endişelenmiyorum. Ben su altında profesyonelim.  

Angelo: DOGE’nin internetin para birimi haline geldiğine şahit oluyoruz

Bir şaka olarak başladı DOGE, şimdi analiste göre, kripto para sektörde niş ve net bir kullanım örneğini geliştiriyor. Angelo konuya yönelik şunları söylüyor:

Resmi olarak bir Dogecoin maksimalistiyim. DOGE’nin internetin para birimi haline geldiğine şahit oluyoruz. Kabul etmeslisin, 1 dolara programlandı… DOGE, kitlelere finansal özgürlük getirmeye devam ediyor. Eğer buna karşıysan, bu senin sorunun, bizim değil.

Angelo: Litecoin fiyatı için 400 dolarda görüşürüz

Litecoin’e gelince Angelo, Bitcoin forkunun şu anki 270 dolarlık fiyatından kısa vadede %30’un üzerinde kazanç elde etmeye hazır olduğuna inanıyor. Angelo konuya yönelik şunları söylüyor:

Bugün long ve güçlü olmak için harika bir gün. Ayrıca daha fazla Litecoin satın almak için pazarlamak için harika bir gün. 400 dolarda görüşürüz.


İşte ünlü balina Angelo’nun başarılı tahminleri

En başarılı BitMEX trader’larından biri olan Angelo, Bitcoin’in Kasım’da 6.500 dolara düşeceğini doğru öngördü. Ayrıca dev balina, Bitcoin’in geçtiğimiz yıllardaki uçsuz bucaksız fiyat performansına rağmen yatırımcıları ‘on yılın en iyi performans gösteren varlığını’ short’lamaya karşı uyardı ve 1.000 dolarlık düşüşü doğru öngördü (22 Mayıs tarihi). BTC fiyatı, Satoshi’nin geri dönüşü korkusu nedeniyle 21 Mayıs’ta gün içi 9.800 dolardan 8.800 dolara kadar düştü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap