SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Dolar haftaya hareketli başladı

Dolar haftaya hareketli başladı

23 Mart 2020 Pazartesi - 10:03




Korona virüsü 21. yüzyılın en büyük ekonomik krizlerinden birine yol açarken piyasalar ekonomik yardım paketlerinin etkilerini izliyor. Dolar/TL haftaya 6.58 seviyesinde başladı.





Piyasalar korona virüsü salgını ve bu salgının etkilere karşı alınan önlemlerin etkilerini izliyor. Dolar/TL güne 6,58 seviyesinden başlarken, euro/TL 7,04’ten açıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsünden bugün 9 kişinin daha hayatını kaybettiğini belirterek “Bugüne kadar toplam 20.345 test yapıldı, 1.236 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik” dedi. THY 5 nokta hariç tüm dış hat seferlerini 27 Mart’ta durduruyor. Onur Air da uçuşlarını durdurmuştu.

Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) Strateji, Politika ve İnceleme Bölümü Direktörü Martin Mühleisen, küresel ekonominin corona virüsünden oldukça vahim etkileneceği, ancak pandeminin yayılma döneminin uzun sürecek olması ve istihdam oranlarının yüksekliği sayesinde ilk şoku savuşturacağı öngörüsünde bulundu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap