SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > ‘Demokrasi birikimine yakışır bir olgunluk’

‘Demokrasi birikimine yakışır bir olgunluk’

16 Mayıs 2023 Salı - 10:41




İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçim sonuçlarına ilişkin şu değerlendirmede bulundu.





“Ülkemizde, yıllardan beri süregelen demokrasi birikimi ve seçim geleneğine yakışır bir olgunlukla, son derece huzurlu ve yüksek katılımlı bir seçim görevi başarıyla yerine getirilmiştir. Ortaya çıkan sonuçlara göre 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne seçilen milletvekillerimizi tebrik ediyor ve yeni çalışma döneminde başarılar diliyorum. İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de aynı duyarlılıkla yapılarak tamamlanacağına olan inancım yüksektir. 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan bu seçimlerin şimdiden ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu sürecin de olgunlukla tamamlandıktan sonra başta ekonomi olmak üzere ülkemizin temel meseleleri ile ilgili adımların atılmasını temenni ediyorum.” 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap