SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Çiftçiye müjde

Çiftçiye müjde

02 Kasım 2015 Pazartesi - 14:11




Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, seçim sonuçlarının ardından, "Özellikle önümüzdeki dönemde dolarda aşağı yönde değişimin olumlu





Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, yaptığı yazılı açıklamada, milletin seçim sandığında istikrar iradesini güçlü bir şekilde ortaya koyarak, Türkiye'nin geleceğine sahip çıktığını ifade etti.Seçmenin sandık aracılığıyla verdiği güçlü mesajla Türkiye'nin önünün açıldığını belirten Güvendi, "Artık, seçim atmosferini bir an önce geride bırakarak Türkiye’nin geleceğini düşünmek zorundayız. Şimdi işe koyulup daha çok çalışarak özellikle çiftçimizin öncelikli ihtiyaçlarına cevap verme zamanıdır" değerlendirmesinde bulundu.

2 milyar lira çiftçinin cebinde kalacak

Güvendi, Türkiye'de demokrasinin bütün kurum ve kurallarıyla sağlıklı bir biçimde işlediğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:"Türkiye 13 senedir tek parti hükümetinin getirdiği istikrar sayesinde ekonomide çok önemli atılımlar gerçekleştirdi. Şimdi yakaladığımız bu kazanımları daha da ileriye götüreceğiz. Ekonomide özelikle de tarım kesiminde yeni bir ivme kazanmaya  ihtiyacımız var. AK Parti seçim beyannamesindeki gübre ve yemde KDV’nin sıfırlanmasına ilişkin vaadinin hızla hayata geçirileceğine inanıyoruz. KDV’nin kaldırılmasıyla yemde 1 milyar lira, gübrede 1 milyar lira olmak üzere toplamda 2 milyar lira çiftçinin cebinde kalacak. Türkiye genelinde 1 milyon 54 bin çiftçi ortağımızdan bize gelen olumlu yansımalara baktığımızda, bu adımın ne kadar doğru olduğunu ve tarım kesimine adeta doping etkisi yapacağını gösteriyor."

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap