SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > CHP heyetinden TÜED’e ziyaret

CHP heyetinden TÜED’e ziyaret

Karadeniz Özel

20 Eylül 2019 Cuma - 14:04




CHP Milletvekillerinden oluşan heyet, Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi’ni (TÜNED) ziyaret ederek emeklilerin sorunlarını dinledi.





Karadeniz Gazete // Fatih SAYGIN // Heyette CHP İstanbul Milletvekilleri İlhan Kesici, Turan Aydoğan, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yer aldı.

Görüşmede emeklilerle ilgili bir dosya sunan TÜNED Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, sorunlarının mecliste gündeme getirilmesini istedi. Heyete dosyayla ilgili sunum yapan TÜNED Trabzon Şube Başkanı Bayraktar, emeklilere yapılan zamların ve ek ödemelerin yetersiz olduğunu kaydederek “Türkiye Emekliler Derneği’nin altın projesi olan evi olmayan emeklilerimizin uygun ödeme koşullarıyla TOKİ vasıtasıyla ev sahibi olma projesi, evi olmayan emeklilerimize yönelik TOKİ projesinin kapsamı genişletilmelidir” dedi. Vekil Kesici de sunumun cok verimli gectiğini kaydederek gerekli calışmaları hazırlayarak meclise sunacaklarını ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
CHP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap