SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Charterlar % 100 dolu

Charterlar % 100 dolu

11 Eylül 2016 Pazar - 15:43




Rusya’dan Türkiye’ye uçmaya başlayan charter uçaklarının ilk seferinin üzerinden geçen bir haftalık sürede doluluk oranları yüzde 100’e ulaştı





Rusya’dan tekrar Türkiye’ye uçmaya başlayan charter uçaklarının ilk seferinin üzerinden geçen bir haftalık sürede doluluk oranları yüzde 100’e ulaştı. Konu ile ilgili açıklama yapan Rusya Tur Operatörleri Derneği (ATOR) Başkan Yardımcısı Dmitry Gorin, " Uçuşların doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı ancak şunu ifade etmekte fayda var henüz çok sayıda uçuş yok ancak biletler çok hızlı satılıyor" dedi.

UÇUŞLAR FULL

Charter uçuşlarının en çok kullandığı Moskova’da ki en büyük havaalanlarından olan Domodedovo Havaalanı basın servisinden yapılan açıklamada 5-8 Eylül tarihleri arasında sadece 3 günde Türkiye’ye 2 bin 140 yolcunun uçtuğu bildirildi. Açıklamada Türkiye’ye giden uçakların yüzde 100 doluluk oranı ile uçtuklarının altı da çizildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap