SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Canlı yayında enflasyonla mücadele paketini açıklı

Canlı yayında enflasyonla mücadele paketini açıklı

09 Ekim 2018 Salı - 12:09




İstanbul Kongre Merkezi'nde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak saat 13.00'da "Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programını" açıklıyor. Canlı yayında h





Para piyasaları ve dolar Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın bugün açıklayacağı enflasyonla mücadele programna kilitlendi. Bakan Albayrak iş dünyasına, satılan ürünlerin fiyatını en az yüzde 10 aşağı çekerek seferberliğe katılma çağrısı yapacak. Bu çağrının karşılık bulması halinde enflasyonda ciddi bir gevşeme olabileceği kaydedilirken, bu konunun programın en önemli maddelerinden biri olacağı ifade ediliyor.

Saat 13.00'de canlı yayınlanacak

Berat Albayrak "Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programını" İstanbul Kongre Merkezi'nde duyuracak. Haber kanalları tarafından açıklamaların canlı yayınlanması bekleniyor. Aşağıdaki playerden toplantıyı başladığı anda canlı yayınla izleyebilirsiniz!

Kampanyaya katılan şirketler : Enflasyonla mücadale kampanyasına şirketler destek açıklaması yapmaya başladı. Seferberliğe katılacağını ilk ilan edenler de Doğuş Grubu ve Boyner Grup oldu. Boyner'in sahibi Cem Boyner tüm grup markalarında yüzde 10 indirim talimatı verdi. TOBB ve MÜSİAD da seferlerlikte yer alacağını duyurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap