SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bungalov mahallesi kuruyor

Bungalov mahallesi kuruyor

15 Haziran 2023 Perşembe - 10:16




İmarlı, ifrazlı tek tapulu arsa vasfında yerler üretip projelendiren ve bugüne kadar 40 bin kişiyi arsa sahibi yaptığını açıklayan Yeşil Vadi, şimdi de Kırklareli’nde ‘bungalov mahallesi’ olarak tanımladığı Yeşil Mahalle’ projesini hayata geçiriyor.





Kırklareli Elmacık Köyü’ne komşu hayata geçirilen projede, 168 bungalov yer alıyor. 5 ayrı etap halinde inşa edilecek projenin tamamı 2 yıl içinde teslim edilecek. Birinci ve ikinci etabı tamamlanmak üzere olan projenin şu ana kadar yüzde 35’inin satıldığı bilgisi verildi.

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, Yeşil Mahalle’nin ‘Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi’ özelliğine sahip olduğunu belirterek, “Pandemi süreci ve ülkemizin deprem kuşağında yer alması, Yeşil Mahalle’nin bir projeden öte gerçek bir ihtiyaç olduğunu ortaya çıkardı” dedi. Projede 59 metrekarelik bungalov 1 milyon 500 bin lira, 89 metrekarelik bungalov ise 1 milyon 900 bin liradan satılıyor. Lansmana özel yüzde 20 indirim sağlanıyor.

İstanbul ve çevre illerde yatırıma devam ettiklerini belirten Rafet Orhan, “Silivri’de Yeşil İnci Villaları projesini geliştirdik. Bu projemize yakın bir lokasyonda 35 villadan oluşan ikinci projemizi başlattık. Şimdi üçüncü projemizin hazırlığı içerisindeyiz. Trakya bölgesine artan talep doğrultusunda Tekirdağ Şarköy’de denize sıfır 70 villadan oluşacak butik bir proje geliştireceğiz. Arsa kapsamında ise orta gelirli vatandaşlarımız için Ankara’nın Beypazarı ilçesinde yeni arsa projemiz için düğmeye bastık” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap