SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Borcu olanlar dikkat! Tarih verildi, yeniden başlıyor

Borcu olanlar dikkat! Tarih verildi, yeniden başlıyor

06 Eylül 2021 Pazartesi - 14:38




Borcu olanlara güzel haber! İkinci kez uygulanıyor. Başvurular 21 Eylül itibarı ile alınmaya başlıyor. Başvuruda son gün ise 19 Ekim olarak belirlendi.





Borcu olanlara güzel haber. Başvururan yararlanıyor. İndirim imkanı sunuluyor. Bakan Kurum yaptığı açıklamada detayları paylaştı. 
 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin her yıl yapılan indirim kampanyasının bu yıl da yoğun talep üzerine başlatılacağını duyurdu. Kurum, kampanyanın 21 Eylül'de başlayacağını ifade etti.
 
Bakan Kurum kampanyanın detaylarını şu sözlerle anlattı:
 
"TOKİ Başkanlığımızca, borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasını, yoğun talep üzerine bu yıl ikinci kez 21 Eylül’de tekrarlıyoruz.
 
Kampanyamızdan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, 21 Eylül – 19 Ekim 2021 tarihleri arasında başvurularını yapabilecek. Borcunun tamamını ya da en az %25’ini peşin ödeyen vatandaşlarımız %22 indirim kampanyasından faydalanabilecek"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap