SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bitcoin'in fiyatının düşmesi, zengin olmak için iyi bir haber!

Bitcoin'in fiyatının düşmesi, zengin olmak için iyi bir haber!

14 Mayıs 2022 Cumartesi - 10:47




Ünlü yatırımcı ve finans yazarı R. Kiyosaki, Bitcoin'i dip fiyattan satın almak istiyor ve “çöküş, zengin olmak için en iyi zaman” diyor.





Bitcoin, birçok uzman ve yatırımcının Bitcoin'in bir sonraki nereye gideceği konusunda belirsiz olduğu çalkantılı bir pazarda 30.000 doları yeniden ele geçirirken, önde gelen bir yatırımcı daha fazla Bitcoin satın almakla ilgileniyor, ancak yalnızca belirli bir fiyat seviyesinde.

Ünlü yatırımcı: Bitcoin'in fiyatının düşmesi, zengin olmak için iyi bir haber!

Kişisel finans kitabı 'Rich Dad, Poor Dad' yazarı Robert Kiyosaki, kripto piyasasındaki mevcut durum hakkındaki düşüncelerini tartışmak için 12 Mayıs'ta Twitter'a gitti. Bir Bitcoin savunucusu olan Kiyosaki, kripto para birimini enflasyona karşı bir korunma olarak görüyor ve aynı zamanda merkezi olmayan özellikleri için ona değer veriyor.

Finans yazarı, Bitcoin'in fiyatının düştüğünün iyi bir haber olduğunu ve Bitcoin'in başlangıçta 20.000 dolara düştükten sonra dibe vurmasını beklediği 17.000 dolar civarındaki düşüşü satın almak için beklemeye hazır olduğunu şu ifadelerle belirtti;

“BITCOIN ÇIKIŞI. Harika haber. Önceki Tweetlerde belirtildiği gibi Bitcoin'in 20k'ya düşmesini bekliyorum. Ardından, 17 bin dolar olabilecek dip testi bekleyecek. Dibin içeride olduğunu öğrendiğimde kamyonu yedeklerim. Kazalar zengin olmak için en iyi zamanlardır.”

Kiyosaki, “çöküşlerin zengin olmak için en iyi zaman” olduğunu vurgulayarak Bitcoin'in kazadan sonra toparlanmasını bekliyor.


Kiyosaki, Bitcoin'in kazanacağını söylüyor

Haftanın başlarında, neden “Bitcoin'in kazanacağına çünkü Amerika'nın 3 yardakçı tarafından yönetildiğine” inandığını açıkladı ve devam etti; Başkan Joe Biden'in üç yardakçıdan ilki olduğunu ekledi. İkinci yardakçı Hazine Bakanı Janet Yellen ve üçüncü yardakçı Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell'dır. Tanınmış yazar, “3 Stooge'a değil Bitcoin'e güveniyorum” dedi.

Kiyosaki'nin Biden yönetimine, Wall Street'e ve Federal Rezerv'e yönelik eleştirisi, bu tür yorumları ilk kez yapmıyor. Uzun süredir yatırımcılara Bitcoin satın almalarını tavsiye ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap