SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bitcoin'de güçlü hareket!

Bitcoin'de güçlü hareket!

31 Temmuz 2021 Cumartesi - 10:34




Kripto para birimleri yükseliş seyrine devam ediyor. Kripto paraların atası olan Bitcoin 41 bin dolar seviyesini de aştı. Milyarder iş adamlarının açıklamaları kripto para piyasalarını destekliyor.





Kripto paralarda güçlenme grafiği devam ediyor. Milyarder iş adamlarının kripto para yatırımlarının durduğunu açıklamaları ve ilerleyen zamanda ticaretlerinde kripto paraları tekrar kullanmaya başlayabileceklerinin sinyalini vermeleri Bitcoin'i hareketlendirdi.

64 bin dolar seviyesinden 29 bin dolara kadar gerileyen ve tarihi zirvesinden halen uzakta olan Bitcoin 41 bin doları aştı ve uzun süredir görülmeyen performansı sergilemeye başladı.

DOLAR KÜRESEL PİYASALARDA GERİLİYOR

29 bin ile 32 bin dolar arasına sıkışan Bitcoin'deki yükselişi destekleyen bir başka neden de doların küresel piyasalarda değer kaybına uğraması. Fed'in varlık alımı programında yakın zamanda değişikliğe gitmeyecek olması nedeniyle dolar tarafında gevşeme görüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap