SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Berber fiyatlarında son durum! Saç sakal fiyatları Bayram öncesi ne kadar?

Berber fiyatlarında son durum! Saç sakal fiyatları Bayram öncesi ne kadar?

08 Nisan 2024 Pazartesi - 12:36




Türkiye genelinde enflasyon zamları gelmeye devam ederken Berber fiyatları bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor. Bayram öncesi ortalama fiyatları belli oldu.





Türkiye genelinde berber fiyatları değişkenlik gösterirken bayram öncesi berber fiyatları merak konusu oldu. 2023 yılında berber fiyatlarına toplamda 3 kez zamlanmıştı. 2024 yılında ise yeni yıl zamlarıyla birlikte fiyat artışları geçtiğimiz aylarda görülmüştü.

İSTANBUL'DA SAÇ VE SAKAL KESİM ÜCRETLERİ 

İstanbul da Saç kesim ücretleri ortalama olarak 250  lira civarında seyrederken bu fiyatlar bölgeden bölgeye değişkenlik gösteriyor. Sakal kesimi ise  İstanbul ortalaması 90 ile 100 lira arasında değişkenlik gösteriyor. Buna göre, Saç ve sakal kesim ücretleri İstanbul'da bölgelere göre ortalama 300 lira veya  350 lira arasında gerçekleştiriliyor. 

ERKEK VE ÇOCUK SAÇ KESİM FİYATLARIDA BELLİ OLDU

2024 yılında gelen enflasyon zamlarından berberlerde nasibini almasıyla fiyatlar geçen seneye göre büyük oranda artış gösterdi. Erkek ve çocuk saç kesim ücretleri ortalaması İstanbul'da 150 lira ve 200 lira arasında seyrediyor.


İstanbul'da lüks kesim berber fiyatları ise son olarak 1400 liraya kadar yükseldiği açıklanmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap