SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Benzin ve mazota yeni zam yolda! Depoları doldurun

Benzin ve mazota yeni zam yolda! Depoları doldurun

12 Şubat 2022 Cumartesi - 15:49




Vatandaşın artık takip bile edemediği Benzin ve mazot zamlarına bir yenisi daha eklenmek üzere brent petrol fiyatlarındaki büyük artış yeni akaryakıt zamların habercisi oldu.





Türkiye’de dolar kurunun vurduğu akaryakıt fiyatlarına bir de küresel piyasalardaki brent petrolün hızla artışı ekleniyor. Durum böyle olunca Benzin ve mazot zamlarından bir türlü kurtulamayan Türk halkına yeni zam haberlerini duyurmak zorunda kalıyoruz.

BENZİN VE MAZOT FİYATLARINDA YENİ ZAMLAR YOLDA

Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimin gün geçtikçe artması petrol fiyatlarını da etkiliyor. Son yaşanan olaylar sonrası Brent petrolün varil fiyatı 95,05 dolara yükseldi. Yüzde 3,64 oranındaki bu artışın benzin ve mazot fiyatlarına da yansıtılması bekleniyor

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş de yaşanan bu savaş krizi nedeniyle brent petrolün varil fiyatının bu sene içerisinde 107 dolar seviyesine kadar çıkacağını savundu. Memiş bu sebepten dolayı dolar kuru artmasa bile “petrol fiyatlarının bol bol değeri artacağını, pompa fiyatlarına yeni zamlar geleceğini göreceğiz” ifadelerini kullanırken Türkiye’de akaryakıt ve ulaşım fiyatlarının artacağını savundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap