SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Benzin, Motorin ve LPG'ye dev zam gelmişti! İktidarın planı ortaya çıktı!

Benzin, Motorin ve LPG'ye dev zam gelmişti! İktidarın planı ortaya çıktı!

12 Mart 2022 Cumartesi - 09:07




Ümit Zileli, Korkusuz'da kaleme aldığı bugünkü yazısında akaryakıt fiyatlarına gelen dev zamlara ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.





Korkusuz gazetesi yazarı Ümit Zileli, Benzin, Motorin ve LPG'ye gelen dev zamalarla ilgili önemli bir yazı kaleme aldı. "Diğerlerini boşverin, şu içinde yaşadığımız Mart ayının başından bu yana neredeyse her gün benzine, motorine deyim yerindeyse kallavi zamlar yapıldı! Arada boş kalan gün olduğunda orayı da LPG ile telafi ettiler!" diyerek üst üste gelen zamlara atıfta bulunan Ümit Zileli, "Gelen her zam anında iğneden ipliğe anında yansıyacak! Kısacası bu gidişle motorin tüm sofraların artık ortağı değil, ağası ya da belası olacak!" yazdı.

"PATRONLARIN ELİNE KALACAK"

Öte yandan gelen zamların orta ve küçük petrol bayilerini bitirip, büyük şirketlere yeni alanlar açmak için yapıldığı iddiasını gündeme getiren Ümit Zileli, "İddialara göre, orta ve küçük petrol bayileri sistemli bir şekilde azaltılacak, aynen dağıtım şirketlerinin de aynı şekilde azaltıldığı gibi! Sonunda ne olacak peki? Bu devasa alan “seçilmiş şirketlerin” patronların eline kalacak!" bilgisini paylaştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap