SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Baş aşağı çakılan Bitcoin için her şeyi değiştirecek açıklama

Baş aşağı çakılan Bitcoin için her şeyi değiştirecek açıklama

28 Mayıs 2021 Cuma - 09:47




Kripto para piyasalarında yaprak dökümü sürerken, Bitcoin yüzde 50'nin üzerinde kaybettirmişken kripto para borsası Binance'ın CEO'su Çinli Changpeng Zhao Bitcoin'e ilişkin kritik açıklamada bulundu.





Dünyanın önde gelen kripto para borsası sahibi Çinli Changpeng Zhao, Bitcoin ve blockchain teknolojine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Zhao hiçbir gücün Bitcoin projesine son veremeyeceğini belirtti.

Zhao, gelinen noktada hiçbir gücün Bitcoin'i ya da blockchain teknolojisini sona erdiremeyeceğini söyledi.

Dev kuruluşun CEO'su Zhao, kripto paralara ve madenciliğine yönelik yasaklar getiren ülkelere de seslendi ve hükümetlerin kripto paraları tehdit olarak görmemesi gerektiğini belirtti.

Zhao "Kripto paralar ve teknolojisi artık 500 milyon insanın aklına girmiş durumda. Kimsenin onu sonlandırma imkanı olmadığını düşünüyorum" dedi.

Zhao, kripto paraların küresel bazda para hareketlerinde özgürlük tanıdığını söyledi ve "Kural koyucularla rekabet etmek gerektiğini düşünmüyorum. Her zaman işbirliği yapabiliriz" açıklamasında bulundu.

64 bin dolar seviyelerinden 29 bin dolara kadar gerileyen ve sonrasında da denge bulma çabası içine giren Bitcoin son 24 saatte yüzde 3 oranında düşüşle 37 bin 380 dolar seviyesinde işlem görüyor. E

thereum de yüzde 2,25 oranında kayıpla 2660 dolar seviyesinden alıcı buluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap