SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bankalar tüm müşterilerini uyardı! Borç yükünü hafifletecek

Bankalar tüm müşterilerini uyardı! Borç yükünü hafifletecek

17 Ağustos 2023 Perşembe - 13:38




Bankalar borçları ve senet borçları gibi borcu olan ve bu borç yükünün altında kalan tüm müşterilerini, düşük faiz imkânı ile kolay bir şekilde ödeme imkânı sağladığını duyurarak fırsatı kaçırmamaları konusunda uyardı.





Ülkemizde finansal sıkıntılar yaşayan bireyler için bankaların özel kredi kampanyaları büyük bir kolaylık sağlıyor. Bankalar, borçları ve senet borçları gibi borcu olan ve bu borcu tek bir yerde toplayarak daha rahat nefes almak isteyen kişiler için borç transfer kredisi adı altında finansman destek sağlamaya devam ediyor. Borç kapatma kredisi kapsamında, banka borçlarınızı düşük faiz imkânı ile kolay bir şekilde ödeme imkânı sunuluyor.

İŞTE BORÇ TRANSFER KREDİSİ İÇİN DETAYLAR!

Borç transfer kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler için Şekerbank, Akbank ve Ziraat Bankası tarafından sunulan borç transfer kampanyası şu şekilde yer alıyor;

“Şekerbank Borç Transfer Kredisi” için başvuru yapacak kişilere 100 bin TL’ye kadar borç transfer kredisi imkânı sunan bankadan kredi kullanmak isteyen kişilerin, en az 6 ay boyunca aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışıyor olması gerekmektedir. Tüm şartları taşıyan kişiler, banka aracılığıyla başvuru yaparak borç transfer kredi kampanyasından yararlanabilir.

“Akbank Borç Transfer Kredisi” başvurusu için başvuru yapacak kişilere 100 bin TL’ye kadar borç transfer kredisi imkânı sunan bankadan kredi kullanmak isteyen kişiler, kimlik ve gelir belgesi ile birlikte başvuru yaparak, 36 ay vade imkânı ile tüm borçlarını Akbank’a taşıyabilir.


“Ziraat Bankası Borç Transfer Kredisi” başvuru yapacak kişiler, kimlik ve gelir belgesi ile birlikte başvuru yaparak, 36 ay vade imkânı ile tüm borçlarını Ziraat Bankası taşıyarak rahat bir nefes alabilir.

Borç kapatma kredisi ya da borç transferi kredisi adı altında geçen kredi imkânı birçok banka aracılığıyla sunulmaktadır. Borç kapatma kredisi için tüm bankaların resmi internet sitesini ziyaret ederek daha kapsamlı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap