SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bakan Varank ilk kez açıkladı! İşte ilk 10 üniversite

Bakan Varank ilk kez açıkladı! İşte ilk 10 üniversite

21 Aralık 2021 Salı - 12:27




TÜBİTAK tarafından hazırlanan 2021 yılı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından ilk kez açıklandı.





Bakan Varank, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde düzenlenen 'Etki Analizi Çalışmaları Değerlendirme Çalıştayı'na katıldı. Varank, pandeminin tüm ekonomileri olduğu gibi Türkiye'yi de birçok yönden etkilediğini, halen de etkilemeye devam ettiğini söyledi. Etkili ve sonuç odaklı politikalar uyguladıklarını belirten Varank, "Elde ettiğimiz sonuçlarla da ülkemizi dünya genelinden pozitif anlamda ayrıştırmayı başardık. Reel sektörün hamisi olan bakanlığımız da bu süreçte kritik görevler üstlendi. Tüm kurumlarımızla birlikte farklı sektörleri, firmaları, üniversite sanayi iş birliğini, Ar-Ge ve yenilik ekosistemimizi destekledik, desteklemeye de devam ediyoruz. Bakanlığımız bünyesinde etki değerlendirmeden sorumlu bir birim ihdas ettik" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap